Uvjeti korištenja

Molimo Vas da pažljivo pročitate ovo priopćenje. Pristupom ovoj stranici prihvaćate sve rizike koji nastaju njenim korištenjem te prihvaćate da ćete upotrebljavati sadržaj ove internetske stranice isključivo za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost.

Ova internetska stranica daje općenite informacije o brojnim temama i proizvodima. Svrha tih informacija nije davanje medicinskih savjeta. Ova internetska stranica nije zamjena za stručnu procjenu zdravstvenog osoblja. Za specifične savjete i upute o proizvodima i uslugama koji se spominju na ovoj internetskoj stranici, molimo da se obratite izravno na medicinske izvore, liječničko ili ljekarničko osoblje te tijelima koja izdaju rješenja o stavljanju lijekova i medicinskih pomagala u promet u vašoj zemlji.

Salvus d.o.o. će činiti sve odgovarajuće napore kako bi informacije na ovoj internetskoj stranici bile točne, pravovremene i precizne, ali ne daje nikakva jamstva u pogledu njihove točnosti ili potpunosti. Salvus d.o.o. ovime isključuje svoju odgovornost za eventualnu netočnost informacija, svaku izravnu i/ili neizravnu štetu koja proizlazi ili bi mogla proizići iz pristupa, korištenja ili nemogućnosti korištenja ove internetske stranice. Svi korisnici ove internetske stranice suglasni su s činjenicom da osobno snose svaki rizik u vezi s pristupom i korištenjem sadržaja ove internetske stranice.

Ova internetska stranica sadržava i linkove na druge stranice na Internetu nad kojima Salvus d.o.o. nema nikakvu kontrolu. Takve informacije su označene na odgovarajući način. Koristeći navedene linkove i tekstove napustit ćete ovu internetsku stranicu. Pošto Salvus d.o.o. nema kontrolu nad tim stranicama, njihovim sadržajem, točnošću ili sigurnošću, Salvus d.o.o. ne daje nikakva jamstva u pogledu točnosti informacija ili bilo koje druge karakteristike takvih stranica i ne preuzima nikakvu odgovornost za bilo kakvu izravnu i/ili neizravnu štetu koja bi mogla proizići iz pristupa i korištenja tih internetskih stranica. Svi korisnici ove internetske stranice suglasni su da takve (treće) stranice koriste na vlastitu odgovornost.

Sadržaj i dokumenti objavljeni na ovoj internetskoj stranici ne smiju se kopirati osim u slučaju korištenja kopija za nekomercijalnu i osobnu upotrebu. Uz poštivanje navedenog ograničenja, kopiranje je dozvoljeno samo uz navođenje svih zadržanih napomena i upozorenja o autorskim pravima, drugih upozorenja o vlasništvu bilo koje vrste te svih ograničenja koja su na ovoj internetskoj stranici navedena. Bilo kakvo kopiranje, reprodukcija ili distribucija informacija sadržanih na ovoj internetskoj stranici dozvoljena je samo uz prethodno izričito odobrenje Salvusa d.o.o.

Zaštitni znakovi i logotipovi prikazani na ovim stranicama zaštićeni su Zakonom o zaštitnim znakovima i međunarodnim sporazumima i svaka neovlaštena upotreba podložna je zakonskim kaznama.

Nad svim slikama i informacijama sadržanim na ovoj internetskoj stranici također postoje autorska prava. Svi nazivi proizvoda zaštićeni su žigovi njihovih legitimnih vlasnika.

Zaštita Vaše privatnosti vrlo nam je važna. Prikupljat ćemo podatke o identitetu osoba (ime i prezime, adresa, broj telefona ili e-mail adresa) samo kad su ustupljeni dobrovoljno. Te podatke ćemo koristiti kako bismo udovoljili Vašim zahtjevima za informacijama, bolje razumjeli Vaše potrebe i kako bismo povremeno stupili u kontakt s Vama i obavijestili Vas o našim proizvodima i uslugama koje bi vas mogle zanimati. Čuvat ćemo i poštivati Vaše osobne podatke. Izričito izjavljujemo da Salvus d.o.o. neće prodavati ili na bilo koji drugi način, osim gore navedenog, koristiti Vaše osobne podatke niti ih prenositi bilo kojoj trećoj strani bez Vašeg odobrenja. Sve promjene politike zaštite privatnosti bit će pravodobno objavljene na ovoj internetskoj stranici ili će vam postati dostupne na drugi prikladan način. Iznad svega, u svakom trenutku imat ćete mogućnost upozoriti nas ukoliko ne želite da Vaši podaci budu korišteni.

Salvus d.o.o. pridržava pravo bilo kakve izmjene sadržaja ove internetske stranice, u bilo koje vrijeme i zbog bilo kojeg razloga, bez prethodne obavijesti te isključuje svoju odgovornost za moguće posljedice takvih izmjena.